Op 23 en 25 januari : Beleef uw hobby online

Beleef uw hobby online bij SeniorWeb-Leercentrum Druten.

Vrijwilligers helpen u meer plezier van uw hobby te beleven met uw tablet of computer.

Hebt u een hobby waar u veel plezier aan beleeft? Zoals bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen? Met internet beleeft u nóg meer plezier van uw hobby. Denk aan handige filmpjes met tips, uitleg of ideeën van kenners. Of webwinkels met voordelige hobbymaterialen, of het lezen van nuttige ervaringen van andere liefhebbers. U zult zien wat een schat aan informatie er op internet te vinden is voor uw persoonlijke hobby!
De vrijwilligers van SeniorWeb Leercentrum Druten helpen u graag nóg meer plezier van uw hobby te beleven met internet. Kom gerust bij ons binnenlopen op Dinsdag 23 januari en Donderdag 25 januari van 14:00 uur – 16:00 uur. Wij zitten voor u klaar! Deelname is gratis.

De informatiemiddagen worden gehouden in de Bibliotheek Rivierenland, in de Bogerd te Druten van Heemstraweg 53 . Voor meer informatie over Leercentrum SeniorWeb Druten gaat u naar www.seniorwebdruten.nl of neem contact op met Nico van Veen, telefoonnummer 0487 517605 of stuur een Email naar secretaris@seniorwebdruten.nl.